Workshop Acrylverf gieten met siliconen en Workshop Resin Art

Zin in een lekker ontspannend moment voor jezelf? Even opgaan in iets en helemaal de tijd vergeten? Lekker bezig zijn met flow art, ook al ben je helemaal niet creatief.
Schrijf je in en ik reserveer een plek voor je!

Acrylverf gieten / Acrylic Pouring


Je kunt leren gieten met vloeibare acrylverf, additieven en siliconen. Door het mengen ontstaan cellen en spectaculaire kleureffecten. Deze techniek wordt toegepast op diverse doeken en paneel. De kosten voor deze workshop bedragen € 75,00 per persoon. Dit is inclusief verf, additieven, siliconen, doeken en mengbekers.

Optie A: technieken swipe, flip cup en dirty pour. Optie A is aan te raden die nog geen ervaring hebben met acrylverf gieten.
Optie B: technieken string pulling, balloon dip, straw blow. Optie B is aan te raden voor mensen die al ervaring hebben met acrylverf gieten.


Epoxy gieten / Resin Art


Je kunt resin art leren maken door te gieten met epoxy (giethars). Deze techniek wordt toegepast op een paneel van 55 x 55 cm. De kosten voor deze workshop bedragen € 95,00 per persoon. Dit is inclusief epoxy, paneel en mengbekers.


Schrijf je in door een mail te sturen naar Arendina Borreman, vermeld hierin de gewenste workshop, datum en eventueel bijzonderheden. Dit gaat het makkelijkst door een van onderstaande twee mail-to knoppen te kiezen.
 

Routebeschrijving naar Fluid Art Studio

 

Nijverheidswerf 22, 1402 BW Bussum

Let op: de ingang is boven Terschuur Kledingverhuur, Nijverheidswerf 14 (zie plaatje hieronder).
Neem de houten trap omhoog naar de witte deur.
Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein rondom het ateliergebouw.

De Fluid Art Studio is op 10 minuten loopafstand vanaf station Bussum-Zuid.

 

© 2019 Arendina Borreman

Created by FreshPC (Wix/ShutterZone)

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle